Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Árak
A Webáruházban közzétett árak nettó árak, melyek mellett olvasható az Áfa -val növelt bruttó árak, Házhoz szállítással történő rendelés esetén a végösszeg tartalmazza a termékek árát a házhoz szállítás költségeit.


Kiszállítás, személyes átvétel
1. A szállítási határidő a készleten lévő termékekn
él 3-5 munkanap
2. A termékek kiszállítását a futárszolgálat hétköznap 8-17 óra között végzi.
3. Amennyiben a terméket nem a felhasználó (megrendelő) veszi át (céges vásárlás esetén) köteles gondoskodni az átvevő személy meghatalmazásáról.


Lehetséges fizetési módok
Személyes átvétel:

1. Személyesen, készpénzben vagy előre utalással történő fizetés esetén 2030 Érd Júlia utca 22 szám alatt vehető át a termék.

Előre utalás:


2. Előre utalással az OTP Bank Nyrt. által vezetett 11742111-20063786 -os számlaszámra kérjük utalni. Közleményben, kérem tüntesse fel a nevét és megrendelési számát az azonosítás érdekében. A megrendelés számát a vásárlás után kapott emailben találja.

Utánvéttel történő fizetés esetén:


3. A megrendelt terméket átvételkor a futárcég munkatársának történő készpénzes fizetéssel egyenlítheti ki a megrendelt termék vételárát.


Csomag ismételt kézbesítés:
Amennyiben az elküldött a megrendelt csomagot a második próbálkozásra sem sikerül az Ön részére átadni, a futár a megrendelt terméket automatikusan visszaszállítja telephelyünkre.
Kezdeményezheti, hogy a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával ismét elküldjük az Ön részére. Az ismételt kézbesítést abban az esetben kezdeményezzük, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváírásra került!
Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, cégünk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban ne küldjön csomagot.


Visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.


 

Az oldal tetejére